Despre noi

Grupul CG-HTI

ISTORIC
1921 - Se înființează Cordes & Graefe oHG în Bremen care comercializează țevi și instalații sanitare
1939 - Începe activitatea Wilhelm Gienger Gmbh în Berlin.
1975 - Ia ființă în Bonn GC Sanitaer-und Heizung-Handels-Contor Gmbh din asocierea urmatoarelor firme: Cordes und Graefen Bremen, Gienger Muenchen, Gienger Kornwestheim, Gotschall & Sohn Duesseldorf, Pfeiffer & May Karlsruhe.
1994 - Datorită creșterii spectaculoase a volumului de vânzări a departamentului cu produse specifice pentru lucrari de alimentare cu apă, canalizare și construcții industriale se înfiintează în cadrul GC-Gruppe, HTI Gmbh & & Handels KG.

ORGANIZARE
În prezent grupul GC Consta în:

  • 100 de unități de distribuție în Germania, câteva unități de distribuție în străinătate (România, Austria, Polonia, Cehia, Bulgaria, Olanda);
  • peste 12000 de angajați, aproximativ 1000 de autocamioane;
  • circa 250 000 mp suprafețe de depozitare;
  • 40 000 de articole în depozite, 900 000 de articole în bazele de date electronice.
Despre HTI Romania

HTI România face parte din grupul GC-HTI, lider pe piața din Germania în desfacerea de produse destinate lucrărilor de infrastructură precum și în complexele industriale și rezidențiale. Prin parteneriatul cu cele mai importante companii producătoare din domeniu, comercializează o gamă completă de produse specifice, conducte, armături industriale, fitinguri și accesorii pentru lucrările de alimentare cu apa și gaz, de canalizare, de pregătire și tratare a apei, de infrastructură și alte lucrări edilitare care presupun folosirea unor materiale din oferta noastră.

Datorită numărului mare de parteneri de renume din Europa pe care îi reprezintă și a paletei largi de produse desfăcute, HTI România va asigura componentele de instalații dorite în combinații optime si cu cel mai bun raport calitate pret.

HTI Romania reprezintă partenerul care vă oferă cu profesionalism soluțiile necesare, astfel încât să puteți realiza lucruri de la cele mai simple până la cele mai complexe, cu materiale de calitate înaltă. Noi nu ne evaluăm serviciile și produsele în comparație cu alți furnizori, iar standardele noastre implică întotdeauna onestitatea.

În funcție de necesitățile clienților noștri, HTI România oferă nu numai întreaga arie de produse necesare acestor tipuri de lucrări, ci și soluții competente pe întreaga durată a desfașurării lucrărilor. Suntem pe deplin conștienți că numai o strânsă legătura cu clienții ne poate oferi garanția unor lucrări executate eficient și la timp. Aveți încredere în soluțiile noastre!

DE CE NOI?

Pentru că din 2007 susținem calitatea, păstrăm tradiția și menținem continuitatea. Pentru că nu oferim doar materiale, ci oferim soluții tehnice, urmărim cerințele clientului, și ne adaptăm după acestea. Acoperim întreaga gamă de produse necesară lucrărilor de alimentare cu apă, gaz și sisteme de canalizare și propunem soluții pentru toate fazele lucrărilor, începând din stadiul de proiectare și până la stadiul de mentenanță sau asistență tehnică.

Furnizorii noștri sunt garanția calității, iar prin materialele oferite către clienții noștri, asigurăm excelența în calitate si servicii. Pentru că ne-am obișnuit clienții cu calitatea produselor și serviciilor, iar acest lucru ar trebui să reprezinte o prioritate pentru orice companie care iși respectă colaboratorii, și nu în ultimul rând, propriul nume.

powered by Web Marketing PCG