Aplicatii apa potabila

POMPE apa
POMPE KSB

* extragerea si gestionarea apei

* tratarea si desalinizarea apei

* transportul si distributia apei...mai mult

Tevi si Conducte
Teava fonta ductila

O gamă largă de conducte din fontă ductilă și accesorii pentru utilizarea la sistemele de alimentare cu apă. Gama de produse conține țevi și fitinguri de la DN 80 - DN 1000mm, diverse sisteme de îmbinare, tipuri de montare și sisteme de protecție. Compania noastră poate oferi țevi din fontă sau oțel cu flanșe sudate, la dimensiunea solicitată de client. Capacitatea de producție permite și acoperirea cererilor de fabricare a unor componente specifice, pe baza proiectului tehnic al clientului....mai mult

Teava de Presiune PVC U

Tevile  PVC U sunt utilizate in diferite tipuri de aplicatii: retele alimentare apa, retele de irigatii in agricultura, sisteme apa uzata, industrie, s.a.

 ...mai mult

PVC-O

Teava PVC-O este fabricata printr-un proces fizic special care modifica structura moleculara si confera  rezistenta ridicata. ...mai mult

Teava polietilena corugata

Tuburile corugate sunt fabricate din granule de polietilena, se folosesc pentru aducțiunile de apă, canalizare, drenaj sau subtraversari de drumuri. Țevile corugate cu pereți dubli, denumite uzual și țevi riflata, sunt destinate transportului gravitațional al fluidelor. Țevile corugate cu pereți dubli sunt optimizate structural pentru maximizarea caracteristicilor utile. Peretele exterior profilat asigură o foarte bună rigiditate inelară, un echilibru optim flexibilitate rigiditate, lipsa alunecărilor față de sol în sistemele de canalizare îngropate datorită profilelor exterioare permite o ușoară raza de curbură.

TEAVA OTEL INOX

Datorită proprietatilor avantajoase, în primul rand a insusirilor de rezistență la coroziune, țevile din oțeluri inoxidabile sunt utilizate în o serie de domenii: industria energetică, constructii și infrastructura. Gamă dimensionala între DN 15 și DN 200, în diferite grade de aliere precum și disponibilitatea întregii game de fitinguri și accesorii recomandă oțelul inoxidabil în aplicațiile care necesită rezistențămecanică, dar mai ales o rezistență anticorozivă ridicată.

TEAVA GRP

GRP (Glass Reinforced Polyester), este un material compozit fabricat din fibre de sticlă înconjurată sau acoperită de rășină termoreactiva care se întărește ulterior. Fibra de sticlă prezintă anumite avantaje care recomandă folosirea acestui tip de material în locul celor deja existente. Greutate redusă - acest material reduce considerabil costurile de transport și instalare, comparativ cu cele de beton sau oțel.
...mai mult

TEAVA POLIETILENA

Cerințele pieței în ceea ce privește calitatea materialelor la lucrările de alimentare cu apă sunt îndeplinite pe deplin de caracteristicile polietilenei.Greutatea redusă a acestui material precum și flexibilitatea permit instalarea ușoară și rapidă a țevilor de polietilenă. Acest material are proprietăți mecanice excelente, lucru care asigură instalarea fără a se deteriora, în condițiile în care acest proces se desfășoară corespunzător. Pe lângă acestea, rezistența acestui material la acțiunea solvenților, acizilor, alcaliilor, alcoolurilor și petrolurilor.

Vane si robineti
Vane sertar pana - apa potabila

Robineţii tip sertar pană cu etanşare cauciucată se produc în gama dimesională DN 50-DN 400  şi la presiuni nominale PN 10, PN 16, PN 25 si PN 40. Acest tip de vane se pretează la pozarea îngropată datorită acoperirii epoxidice şi posibilităţii de acţionare cu tija telescopică sau fixă, la acţionarea electrică  sau pneumatică.

Vane cutit - apa reziduala, prindere cu flanse

Gama de dimensiuni cuprinsă între DN 50- DN 300, la presiuni nominale de PN 10. Tija nu intră în contact cu fluidul, nivel de etanşeitate ridicat, ideal pentru instalaţii aflate sub presiune îingropate, sectiunea superioară poate fi înlocuită chiar în timpul operării, ideală pentru lucrări de reabilitare reţele apă reziduală.

Vane cutit

Vane cuţit pentru aplicaţii diverse: staţii de tratare a apelor uzate, industria minieră, industria chimică. Gama de dimensiuni cuprinsă între DN 50- DN 400, presiuni nominale de PN 6 si PN 10. Rezistenţă ridicată anti-corozivă asigurată de cuţitul din oţel inoxidabil şi acoperire epoxidică pe corpul vanei.

Clapeti antiretur

Clapeţi de sens cu capete de flanşă pe ambele părţi, pierdere de presiune scăzută datorată tipului de diametru interior, durată de viaţă dublă datorată discului rotativ, cu limitatoare integrate în disc  pentru protecţia etanşeităţii, închidere pre-comprimată a discului datorată  suspensiei din cauciuc, prevazută cu dop de cauciuc filetat G ¾.

Vane fluture

Robineţii industriali fluture cu etanşare cauciucată sau metalică se produc în gama dimensională DN 40-DN 1800 şi la presiuni nominale PN 6, PN 10, PN 16 si PN 25. Vanele fluture  se pretează la pozarea prin îngropare datorită acoperirii epoxidice şi posibilităţii de acţionare cu tija telescopică sau fixă, la acţionarea electrică sau pneumatică.

Aerisitoare

Pretabil la utilizarea pentru evacuarea şi admisia aerului în gama dimensională DN 50-DN 200 şi presiune nominală PN 10-PN 25 , pot fi echipate cu clapete fluture de separare şi ansamble de control a debitului de aer la admisie şi evacuare.

Vane de control

Vane care reduc şi previn efectele "loviturii de berbec" , această vană se deschide în momentul în care se depăşeşte nivelul de presiune maximă sau în caz de presiune negativă. Gama de dimensiuni cuprinsă între DN 40 si DN 400, presiune nominală PN 10, PN 16 si PN 25.

Fitinguri
Fitinguri polietilena

Compania noastră comercializează o gamă extinsă de fitinguri de polietilenă, pentru toate tipurile de lucrări în domeniul rețelelor de alimentare cu apă: fitinguri cu prindere prin sudură cap-cap, fitinguri racord prin sudare, mufe electrofuziune, fitinguri cu prindere prin electrofuziune, teuri de branșament autoperforante, șei de branșare, mufe de tranziție......mai mult

Fitinguri GRP

Cele mai folosite fitinguri fabricate din material GRP sunt coturile (gama de dimensiuni de la DN 80 la DN 4000 pentru toate clasele de presiune), reductoarele, teurile, ramificațiile și flanșele (cuprinde toata gama de șabloane de perforare impuse de standardele internaționale precum DIN, ISO, ANSI, AWWA etc). De asemenea, se pot executa toata gama de fitinguri conform specificațiilor clientului.

Fitinguri fonta ductila

Împreună cu gama noastră de țevi de fontă ductilă, punem la dispoziția clienților noștri și o gamă completă de fitinguri. Acestea sunt produse prin procedeul de turnare în forme de spumă. Acest procedeu asigura o calitate excepțională a suprafeței și reduce la minim posibilitatea de apariție a porilor. Toate fitingurile sunt acoperite epoxidic conform EN 14901. Gama de fitinguri este extinsă si cuprinde fitinguri cu mufa, fitinguri cu flanșe, fitinguri mecanice, cuplaje și adaptoare cu flanșe ...

Cuplaje, Mufe si Adaptoare
Cuplaje cu prindere mecanica

Cuplaje şi sisteme de prindere pentru prinderea mecanică a mai multor tipuri de ţevi de plastic. Este o soluţie foarte rapidă şi uşor de instalat. Cuplajele pot fi de două tipuri: cu rezistenţă la smulgere sau fără rezistenţă la smulgere. Aceste tipuri de cuplaje cu prindere mecanică reprezintă alternativa optimă pentru fitingurile de polietilenă cu prindere prin sudare cap-la-cap sau prin electrofuziune, atunci cand sudarea nu este posibilă din cauza condiţiilor de pe şantier sau din cauza umidităţii....mai mult

Mufa dubla universala

Mufă dublă universală pentru etanşare ţevi rigide: fontă, oţel inoxidabil, PVC, ciment, azbest şi altele. Asigură etanşarea pe orice tip de material, cu 4 şuruburi de strângere  având  lungimea între 186 - 300 mm. Acest produs este disponibil în gama de dimensiuni cuprinsă între DN 50 şi DN 1400.

Cuplaj flexibil

Cuplaj flexibil fabricat din fontă ductilă în conformitate cu normele ASTM A-536, prevazut cu garnitură EPDM. Gamă de dimensiuni cuprinsă între OD 30 - OD 200. Se foloseşte în aplicaţiile care necesită conectarea a două ţevi de inox care se pretează la canelare (roluire), rezistente la presiuni moderate ( până la 3450Kpa).

Adaptor cu flansa pentru teava pvc

Gama de dimensiuni extinsă, cuprinsă între OD 63 si OD 500 , pentru PN 10 şi PN 16 presiune de operare, material de fabricaţie fontă nodulară GGG 50, acoperire epoxidică anticorozivă, prevazută cu şuruburi bicromate şi garnituri din cauciuc EPDM.

Camine Canalizare
Camine de vizitare apometre Ø 500

Avantajele acestui tip de camin îl reprezintă faptul că este uşor de montat, reducând implicit costurile de manoperă şi  a timpului de execuţie a lucrării. Căminul este izolat termic protejat împotriva ingheţului, rezistenţa mecanică ridicată prin peretele rigidizat. În protecţia împotriva ingheţului, o importanţă majoră o are izolaţia termică din interiorul capacului. Capacele sunt produse din polietilenă având în interior un strat de polistiren. Cele mai importante condiţii pe care trebuie să le satisfacă un camin pentru apometre constau în rezistenţa la îngheţ şi la solicitările mecanice

Camine de vizitare apometre Ø 800

Format din: capac cămin Ø 800, corp cămin Ø 800, garnitură cauciuc, mufă rapidă, robinet, contor apă. Conform reglementărilor în vigoare, căminul de apometru Ø 800 trebuie montat în spaţii verzi, instalarea acestuia nu necesită condiţii speciale de montaj. Avantaje: uşor de montat - reducerea timpului şi a costurilor de manoperă, protecţie împotriva îngheţului - apometrul se montează la limita de ingheţ; rezistenţă mecanică mărită - corp cămin rigidizat.
Condiţii speciale: caminul poate fi furnizat la înălţimea maximă de 1800 mm.

Sisteme Geberit Mapress
Geberit Mapress, Sistem de alimentare cu îmbinare prin sertizare

Prin metoda unică de îmbinare prin sertizare, sistemul Geberit Mapress propune o metodă de conectare uşoară şi rapidă, dar în acelaşi timp sigură şi durabilă, în situaţiile în care se doreşte realizarea unui sistem de alimentare cu fluide sau gaze....mai mult

Sisteme de Etansare DOYMA
Sistem cu dublu profil de etansare la trecerile prin pereti DOYMA CURAFLEX DPS

Acţiunea combinată a profilului de oţel împreună cu un  nou tip de elastomer, mai gros, conferă acestei garnituri de etanşare calităţi mult îmbunătăţite faţă de oricare alt produs asemănător....mai mult

Garnituri de etansare tip DOYMA CURAFLEX D/F/C

Fabricate pentru etanşarea perfectă la trecerile prin pereţi ale ţevilor şi cablurilor, etanşează fără niciun fel de scurgeri ţevile sub presiune ridicată, precum şi ţevi de gaz. ...mai mult

Garnituri de etansare tip DOYMA CURAFLEX QUICK IN C

Produs ideal în cazurile în care etanşarea se realizează după ce ţeava sau cablul au fost instalate, iar  etanaşarea cu o garnitură de etanşare clasică nu mai este posibilă. Inelul de etanşare electro galvanizat asigură o instalare uşoară, garnitura de etanşare acceptă deviere unghiulară de 8°.

Garnituri ramificate de etansare tip DOYMA CURAFLEX C/M/T

Permite trecerea în formă ramificată a mai multor ţevi sau cabluri printr-o singură garnitură. Fabricate pentru etanşarea perfectă la trecerile prin pereţi ale ţevilor şi cablurilor, etanşează fără niciun fel de scurgeri ţevile sub presiune ridicată, precum şi ţevi de gaz. Inelul de etanşare electro galvanizat asigură o instalare uşoară, garnitura de etanşare acceptă deviere unghiulară.

Sistem de etansare CURAFLEX DOYMA NOVA

Garniturile de etanşare ale Curaflex Nova se potrivesc mai multor diametre. Ele se adaptează diametrului ţevii/cablului care necesită etanşare prin îndepărtarea modulelor de cauciuc (DDE). Curaflex Nova reprezintă o solutie atât pentru proiectanţi cât şi pentru contractori. Acest produs face posibilă proiectarea cu şi mai multă uşurinţă, pentru că sunt necesari doar doi parametri pentru etanşarea ţevilor la intrarea prin perete: diametrul exterior şi diametrul carotei.

Hidranti
Hidranţi supraterani

HTI International România comercializează hidranţi supraterani DN 80, DN 100,DN 150 , echipaţi cu cot, cu picior şi flanşe. Hidranţii supraterani comercializaţi sunt în 2 variante: standard – fără protecţie la rupere şi cu protecţie la rupere. Hidranţii supraterani se utilizează în instalaţiile de stins incendii, racordate la reţelele de transport şi distribuţie a apei. Din gama noastră de hidranţi supraterani face parte şi hidrantul NOVA al cărui particularitate o reprezintă glazura ceramică pe interior, pentru protecţie împotriva coroziunii.

Hidranti supraterani - reamenajari centre istorice

Au un aspect ce se încadrează în peisajele urbane medievale, dar şi funcţionalitatea unui hidrant de ultimă generaţie. Stâlpul superior este o replică a modelului Reuther din anul 1885. Fabricat din fontă EN JS 0150, cauciuc EPDM, accesorii din alamă. Este prevăzut cu: sistem dublu de închidere, sistem optimizat de drenare şi cu sistem de interblocare, pentru desfăşurarea în siguranţă a operaţiunilor de întreţinere.

Hidranţi subterani

Fabricat din fontă sau ca şi noutate din polietilenă, în gama dimensională DN 80 şi DN 100, şi înălţime RD 0,75 - RD 1,50. Instalare uşoară datorată sistemului multifuncţional de etanşare la flanşa conectoare. Realizat din fontă ductilă EN JS 1050 (GGG-50), ENJS (GGG-50) şi etanşări din cauciuc EPDM. Aceşti hidranţi pot fi livraţi complet echipaţi cu cot şi cutie de protecţie.

Separatoare
Separatoare de grasimi

Aceste separatoare pot fi de două tipuri: pentru soluţii îngropate sau autoportante, realizate din beton armat, polietilenă PE HD şi oţel inoxidabil, pentru o gamă variată de debite, cu colectoare de grăsimi şi sedimente încorporate sau cu colectarea grăsimii şi a sedimentelor in flux continuu. Cele îngropate sunt alcatuite, in general, din două părţi principale: trapa de nămol şi separator de grăsimi. La cele mai multe separatoare, trapa de nămol este încorporată.
Domenii de utilizare a separatoarelor de grăsimi: Industria alimentară, abatoare, restaurante, cantine, fast-food-uri, catering, spitale.

Separatoare de lichide usoare (hidrocarburi)

Instalaţiile de separare lichide uşoare se folosesc pentru pre-epurarea apelor infestate cu uleiuri minerale şi produse petroliere şi pentru a le reintroduce in circuitul natural, în scopul protejării mediului natural. Instalaţiile de separare a lichidelor uşoare sunt alcătuite, în principiu, din două părţi principale: trapa de nămol şi separatorul de lichide uşoare.
Aceste instalaţii sunt disponibile cu  trapa de namol încorporată sau separat. Separatoarele de hidrocarburi pot fi fabricate din beton armat (carosabile până la clasa de sarcini D400)  sau din polietilenă de înaltă densitate PE-HD (carosabilele până la clasa de sarcini D400, nu necesită ancorare la fundaţia din beton).
Instalaţiile de separare sunt impermeabilizate la interior cu un strat de protecţie rezistent la produse petroliere, iar echipamentele interioare sunt realizate din oţel inoxidabil sau PE-HD. Toate echipamentele sunt prevăzute standard cu element de coalescenţă şi dispozitiv de închidere automată pentru blocarea evacuării, în cazul în care se atinge capacitatea maximă de depozitare a lichidelor uşoare.
Separatoarele de hidrocarburi se folosesc cu predilecţie în staţii de distribuţie a carburanţilor, service-uri auto, garaje industriale, rafinării, puncte de încărcare - descarcare produse petroliere şi alte obiective unde se scurg accidental ape infestate cu produse petroliere.

Ministatii de epurare
Ministatii de epurare a apelor uzate

Sistemele de epurare şi preepurare pentru apele uzate reprezintă soluţia perfectă în situaţia inexistenţei unei conectări la sistemul centralizat de canalizare. Acest sistem asigură respectarea normelor calitative referitoare la deversarea apelor menajere în mediul natural şi implicit diminuarea riscurilor asupra mediului şi a sănătăţii umane. Studiile de eficienţă efectuate asupra sistemelor de epurare, au demonstrat că acest sistem asigură o calitate a efluentului care permite evacuarea acestuia în soluri permeabile şi emisari naturali, în condiţii de utilizare raţională şi eficientă.
Apele uzate menajere sunt rezultatul utilizării apei potabile pentru satisfacerea nevoilor gospodăresti şi de igienă, din cadrul unei locuinţe: bucătărie, toalete, duşuri şi băi. Apele menajere conţin materii în suspensie sau dizolvate, de natură minerală şi/sau organică. Acestea prezintă, în mod uzual, depăşiri ale concentraţiilor unor parametri care pot reprezenta o sursă de poluare, în situaţia în care acestea sunt descărcate, fără o eventuală epurare, în emisari naturali.
Ministaţiile de epurare a apelor uzate pot fi livrate atât ca instalaţie gata de folosit sau pot echipa bazine existente din materiale plastice sau beton. Pontonul cu echipamentele preasamblate şi bazinul din material plastic pot fi montate cu minim de invesţii şi efort. Necesită un număr minim de operaţii de întreţinere iar intervalul de timp la care este necesară vidanjarea este de cca 1-2 ani.
Gama dimensională de ministaţii de epurare cuprinde:

  • Staţii de epurare CAP1/4 LE Q=0,6 mc/zi şi până la staţii de epurareSBR13/20 LE Q=2,4 mc/zi,
  • Unităti de epurare  SBR 16/28 LE Qmax=4 mc/zi şi până la unităţi de epurare 101/125 LE Qmax=19 mc/zi,
  • Staţii de epurare pentru mai mult de 150 LE.
Produse de specialitate pentru reparatie, intretinere
Adezivi si etansanti speciali

- Adezivi unicomponenti

- Lichide tehnice

- Spray-uri tehnice

- Lubrifianti de inalta performanta

- Plastic Metal

- Adezivi de constructie RK

- Repair sticks

- Adezivi epoxidici


...mai mult

Noutati si Evenimente

Campionatul National de Viteza in Coasta 2016
17 IUN. 2016

HTI sustine Campionatului National de Viteza in Coasta 2016 – 17-18.06.2016 Brasov...

powered by Web Marketing PCG