Noutati si Evenimente

10 APRILIE 2018
EXPO APA 2018 a 20-a EDIȚIE

În perioada 14-16 mai 2018, standul cu nr. 16-17, vom fi prezenți la a 20-a ediție Expo Apa – “Danube Eastern Europe Regional Water Forum 2018”. Expoziția ...

03 APRILIE 2018
CERTIFICARE ISO 9001 ȘI ISO 14001

Informăm toți colaboratorii societății HTI Internațional România că din anul 2017 suntem certificați și menținem un Sistem Integrat de Management al Calității și ...

Aplicatii apa potabila

 
 
 

 vezi toate promotiile

Pompe si sisteme de pompare
Transport apa curata
Grupuri pompare apa curata
Grupuri antiincendiu
HVAC
Pompe pentru foraje
Pompe si sisteme pentru apa uzata si statii de tratare
Tevi si Conducte
ȚEAVĂ FONTĂ DUCTILĂ
O gamă largă de conducte din fontă ductilă și accesorii pentru utilizarea la sistemele de alimentare cu apă. Gama de produse conține țevi și fitinguri de la DN 80 - DN 1000mm, diverse sisteme de îmbinare, tipuri de montare și sisteme de protecție. Sistemul de blocare pozitiva VRS-T permite tevilor o imbinare capabila sa suporte incarcaturi extrem de mari fiind totusi flexibila.
6_Avantaje FD.pdf   6_Solutii FD.pdf  

 vezi mai mult

ȚEAVĂ PVC-O
Conductele PVC-O sunt cele mai performante conducte, disponibile în present pe piață pentru transportul apei sub presiune cu un număr impresionant de caracteristici pentru acest gen de aplicații, datorită procesului de orientare moleculară. Orientarea moleculară crește proprietățile mecanice ale conductelor PVC-O, obținându-se o conductă mult mai rezistentă și mai flexibilă.
102_Corporatia_Molecor.RO.pdf  

 vezi mai mult

ȚEAVĂ PVC-U
Țevile PVC-U sunt destinate aplicațiilor cu săpătură sau supraterane pentru fluide sub presiune. Domeniile de aplicație: biogaz, industria alimentară, apeducte, irigații, canalizare sub presiune.

 vezi mai mult

ȚEAVĂ POLIETILENĂ MULTISTRAT
Noua generație de țevi din polietilenă multistrat cu o durată de viață de peste 100 ani, reprezintă un pas important în oferirea unor soluții moderne pentru sistemele de alimentare cu apă, prin compatibilitatea cu tehnologiile de instalare fără săpătură dar și prin asigurarea menținerii calității tehnice ale țevilor pentru o pozare în transee deschisă, fară utilizarea stratului de nisip.

 vezi mai mult

TEAVA GRP (GLASS REINFORCED POLYESTER)
GRP (Glass Reinforced Polyester), este un material compozit fabricat din fibre de sticlă prin înfășurare sau centrifugare,înconjurată sau acoperită de rășină termoreactivă care se întărește ulterior. Fibra de sticlă prezintă anumite avantaje care recomandă folosirea acestui tip de material în locul celor deja existente. Tuburile de fibră de sticlă sunt disponibile în următoarele configurații: diametre DN 25 până la DN 4000, clasa de presiune până la 245 bar (GRE), lungimi standard până la 12 m.

 vezi mai mult

ȚEAVĂ OȚEL SUDAT ELICOIDAL
Tevile si fitingurile de otel acoperite cu polietilena extrudata sunt compuse din: - tubulatura fabricata prin procedeul de sudare elicoidala sub strat de flux (SAWH) din banda de otel (laminata la cald, sudata automat la interior si exterior cu material de adaos - electrod de sudura). - sistem format din trei straturi: strat de protectie anticoroziva pe baza de rasina epoxidica, strat de adeziv si strat exterior de protectie mecanica din polietilena extrudata.

 vezi mai mult

TEAVA OTEL INOX
Datorită proprietatilor avantajoase, în primul rand a insusirilor de rezistență la coroziune, țevile din oțeluri inoxidabile sunt utilizate în o serie de domenii: industria energetică, constructii și infrastructura. Gamă dimensionala între DN 15 și DN 200, în diferite grade de aliere precum și disponibilitatea întregii game de fitinguri și accesorii recomandă oțelul inoxidabil în aplicațiile care necesită rezistențămecanică, dar mai ales o rezistență anticorozivă ridicată.
Vane si hidranti
Vane sertar pana - apa potabila
Robineţii tip sertar pană cu etanşare cauciucată se produc în gama dimesională DN 50-DN 800 in varianta corp plat sau oval şi la presiuni nominale PN 10, PN 16, PN 25 (in gama de dimensiuni DN50- DN 300). Acest tip de vane se pretează la pozarea îngropată datorită acoperirii epoxidice şi posibilităţii de acţionare cu tija telescopică sau fixă, la acţionarea electrică sau pneumatică.
Vane cutit - apa reziduala, prindere cu flanse
Gama de dimensiuni cuprinsă între DN 50- DN 300, la presiuni nominale de PN 10. Tija nu intră în contact cu fluidul, nivel de etanşeitate ridicat, ideal pentru instalaţii aflate sub presiune îingropate, sectiunea superioară poate fi înlocuită chiar în timpul operării, ideală pentru lucrări de reabilitare reţele apă reziduală.
Vane cutit
Vane cuţit pentru aplicaţii diverse: staţii de tratare a apelor uzate, industria minieră, industria chimică. Gama de dimensiuni cuprinsă între DN 50- DN 400, presiuni nominale de PN 6 si PN 10. Rezistenţă ridicată anti-corozivă asigurată de cuţitul din oţel inoxidabil şi acoperire epoxidică pe corpul vanei.
Clapeti antiretur
Supapele de sens permit trecerea fluidului de lucru intr-un singur sens. Clapetii de sens se gasesc in diferite variante constructive in functie de aplicatii: apa potabila, apa uzata si aplicatii industiale. Gama dimensionala: DN 40- DN 1200 PN 10; 16; 25.

 vezi mai mult

Vane fluture
Robineţii industriali fluture cu etanşare cauciucată sau metalică se produc în gama dimensională DN 40-DN 1800 şi la presiuni nominale PN 6, PN 10, PN 16 si PN 25. Vanele fluture se pretează la pozarea prin îngropare datorită acoperirii epoxidice şi posibilităţii de acţionare cu tija telescopică sau fixă, la acţionarea electrică sau pneumatică.
Aerisitoare
Pretabil la utilizarea pentru evacuarea şi admisia aerului cat si ventilarea pe perioada operarii. Gama dimensională DN 50-DN 200 şi presiune nominală PN 10-PN 25. Aplicatii: aductiune si distributia apei, apei uzate si domeniul industrial.
Vane de control
Vanele de reglare sunt actionate de energia proprie a mediului din conducta sau dintr-o sursa de alimentare cu apa separata. Toate vanele sunt protejate impotriva coroziunii cu un strat exposidic prin metoda siutertizarii. Vanele de control pot fi destinate controlului , presiunii, debitului si nivelului. Gama de dimensiuni: DN 40- DN 400 PN 10; PN16 SI PN 25.
73_Control-Valves_2016EN.pdf   73_KSSplus_2014_EN.pdf   73_PICO_Platform_2017_EN.pdf  

 vezi mai mult

Hidranţi supraterani
HTI International România comercializează hidranţi supraterani DN 80, DN 100,DN 150 , echipaţi cu cot, cu picior şi flanşe. Hidranţii supraterani comercializaţi sunt în 2 variante: standard – fără protecţie la rupere şi cu protecţie la rupere. Hidranţii supraterani se utilizează în instalaţiile de stins incendii, racordate la reţelele de transport şi distribuţie a apei. Din gama noastră de hidranţi supraterani face parte şi hidrantul NOVA al cărui particularitate o reprezintă glazura ceramică pe interior, pentru protecţie împotriva coroziunii.
Hidranti supraterani - reamenajari centre istorice
Au un aspect ce se încadrează în peisajele urbane medievale, dar şi funcţionalitatea unui hidrant de ultimă generaţie. Stâlpul superior este o replică a modelului Reuther din anul 1885. Fabricat din fontă EN JS 0150, cauciuc EPDM, accesorii din alamă. Este prevăzut cu: sistem dublu de închidere, sistem optimizat de drenare şi cu sistem de interblocare, pentru desfăşurarea în siguranţă a operaţiunilor de întreţinere.
Hidranţi subterani
Fabricat din fontă sau ca şi noutate din polietilenă, în gama dimensională DN 80 şi DN 100, şi înălţime RD 0,75 - RD 1,50. Instalare uşoară datorată sistemului multifuncţional de etanşare la flanşa conectoare. Realizat din fontă ductilă EN JS 1050 (GGG-50), ENJS (GGG-50) şi etanşări din cauciuc EPDM. Aceşti hidranţi pot fi livraţi complet echipaţi cu cot şi cutie de protecţie.
Fitinguri
Fitinguri polietilena
Compania noastră comercializează o gamă extinsă de fitinguri de polietilenă, pentru toate tipurile de lucrări în domeniul rețelelor de alimentare cu apă: fitinguri cu prindere prin sudură cap-cap, fitinguri racord prin sudare, mufe electrofuziune, fitinguri cu prindere prin electrofuziune, teuri de branșament autoperforante, șei de branșare, mufe de tranziție...

 vezi mai mult

Fitinguri GRP
Cele mai folosite fitinguri fabricate din material GRP sunt coturile (gama de dimensiuni de la DN 80 la DN 4000 pentru toate clasele de presiune), reductoarele, teurile, ramificațiile și flanșele (cuprinde toata gama de șabloane de perforare impuse de standardele internaționale precum DIN, ISO, ANSI, AWWA etc). De asemenea, se pot executa toata gama de fitinguri conform specificațiilor clientului.
Fitinguri fonta ductila
Împreună cu gama noastră de țevi de fontă ductilă, punem la dispoziția clienților noștri și o gamă completă de fitinguri. Acestea sunt produse prin procedeul de turnare în forme de spumă. Acest procedeu asigura o calitate excepțională a suprafeței și reduce la minim posibilitatea de apariție a porilor. Toate fitingurile sunt acoperite epoxidic conform EN 14901. Gama de fitinguri este extinsă si cuprinde fitinguri cu mufa, fitinguri cu flanșe, fitinguri mecanice, cuplaje și adaptoare cu flanșe ...
Cuplaje, Mufe si Adaptoare
Cuplaje cu prindere mecanica
Cuplaje şi sisteme de prindere pentru prinderea mecanică a mai multor tipuri de ţevi de plastic. Este o soluţie foarte rapidă şi uşor de instalat. Cuplajele pot fi de două tipuri: cu rezistenţă la smulgere sau fără rezistenţă la smulgere. Aceste tipuri de cuplaje cu prindere mecanică reprezintă alternativa optimă pentru fitingurile de polietilenă cu prindere prin sudare cap-la-cap sau prin electrofuziune, atunci cand sudarea nu este posibilă din cauza condiţiilor de pe şantier sau din cauza umidităţii.

 vezi mai mult

Mufa dubla universala
Mufă dublă universală pentru etanşare ţevi rigide: fontă, oţel inoxidabil, PVC, ciment, azbest şi altele. Asigură etanşarea pe orice tip de material, cu 4 şuruburi de strângere având lungimea între 186 - 300 mm. Acest produs este disponibil în gama de dimensiuni cuprinsă între DN 50 şi DN 1400.
Adaptor cu flansa pentru teava pvc
Gama de dimensiuni extinsă, cuprinsă între OD 63 si OD 500 , pentru PN 10 şi PN 16 presiune de operare, material de fabricaţie fontă nodulară GGG 50, acoperire epoxidică anticorozivă, prevazută cu şuruburi bicromate şi garnituri din cauciuc EPDM.
Colier reparatii
Colierul se poate utiliza pentru repararea tevilor rupte sau avariate prin care se vehiculeaza apa, gaz sau fluide petrochimice. Colierul se poate utiliza pentru repararea urmatoarelor tipuri de tevi:– Fonta ductila– Fonta– Otel– Azbociment– Otel captusit cu polietilena (PE)– PVC*– GRP*– PE*

 vezi mai mult

Camine
Camine de vizitare apometre Ø 500
Avantajele acestui tip de camin îl reprezintă faptul că este uşor de montat, reducând implicit costurile de manoperă şi a timpului de execuţie a lucrării. Căminul este izolat termic protejat împotriva ingheţului, rezistenţa mecanică ridicată prin peretele rigidizat. În protecţia împotriva ingheţului, o importanţă majoră o are izolaţia termică din interiorul capacului. Capacele sunt produse din polietilenă având în interior un strat de polistiren. Cele mai importante condiţii pe care trebuie să le satisfacă un camin pentru apometre constau în rezistenţa la îngheţ şi la solicitările mecanice
Camine de vizitare apometre Ø 800
Format din: capac cămin Ø 800, corp cămin Ø 800, garnitură cauciuc, mufă rapidă, robinet, contor apă. Conform reglementărilor în vigoare, căminul de apometru Ø 800 trebuie montat în spaţii verzi, instalarea acestuia nu necesită condiţii speciale de montaj. Avantaje: uşor de montat - reducerea timpului şi a costurilor de manoperă, protecţie împotriva îngheţului - apometrul se montează la limita de ingheţ; rezistenţă mecanică mărită - corp cămin rigidizat. Condiţii speciale: caminul poate fi furnizat la înălţimea maximă de 1800 mm.
Colier reparatii
Colierul se poate utiliza pentru repararea tevilor rupte sau avariate prin care se vehiculeaza apa, gaz sau fluide petrochimice. Colierul se poate utiliza pentru repararea urmatoarelor tipuri de tevi:– Fonta ductila– Fonta– Otel– Azbociment– Otel captusit cu polietilena (PE)– PVC*– GRP*– PE* latimea desfasurata a clemei trebuie sa fie cu 150mm mai mare decat lungimea oricarei sparturi a tevii cu un diametru exterior de pana la 350 mm. In cazul tevilor cu un diametru exterior mai mare, aceasta latime trebuie sa fie de cel putin 200 mm.

 vezi mai mult

Sisteme de Etansare DOYMA
Sistem cu dublu profil de etansare la trecerile prin pereti DOYMA CURAFLEX DPS
Acţiunea combinată a profilului de oţel împreună cu un nou tip de elastomer, mai gros, conferă acestei garnituri de etanşare calităţi mult îmbunătăţite faţă de oricare alt produs asemănător.

 vezi mai mult

Garnituri de etansare tip DOYMA CURAFLEX D/F/C
Fabricate pentru etanşarea perfectă la trecerile prin pereţi ale ţevilor şi cablurilor, etanşează fără niciun fel de scurgeri ţevile sub presiune ridicată, precum şi ţevi de gaz.

 vezi mai mult

Garnituri de etansare tip DOYMA CURAFLEX QUICK IN C
Produs ideal în cazurile în care etanşarea se realizează după ce ţeava sau cablul au fost instalate, iar etanaşarea cu o garnitură de etanşare clasică nu mai este posibilă. Inelul de etanşare electro galvanizat asigură o instalare uşoară, garnitura de etanşare acceptă deviere unghiulară de 8°.
Garnituri ramificate de etansare tip DOYMA CURAFLEX C/M/T
Permite trecerea în formă ramificată a mai multor ţevi sau cabluri printr-o singură garnitură. Fabricate pentru etanşarea perfectă la trecerile prin pereţi ale ţevilor şi cablurilor, etanşează fără niciun fel de scurgeri ţevile sub presiune ridicată, precum şi ţevi de gaz. Inelul de etanşare electro galvanizat asigură o instalare uşoară, garnitura de etanşare acceptă deviere unghiulară.
Sistem de etansare CURAFLEX DOYMA NOVA
Garniturile de etanşare ale Curaflex Nova se potrivesc mai multor diametre. Ele se adaptează diametrului ţevii/cablului care necesită etanşare prin îndepărtarea modulelor de cauciuc (DDE). Curaflex Nova reprezintă o solutie atât pentru proiectanţi cât şi pentru contractori. Acest produs face posibilă proiectarea cu şi mai multă uşurinţă, pentru că sunt necesari doar doi parametri pentru etanşarea ţevilor la intrarea prin perete: diametrul exterior şi diametrul carotei.
Separatoare grasimi
Separatoare grasimi
Aceste separatoare pot fi de două tipuri: pentru soluţii îngropate sau autoportante, realizate din beton armat, polietilenă PE HD şi oţel inoxidabil, pentru o gamă variată de debite, cu colectoare de grăsimi şi sedimente încorporate sau cu colectarea grăsimii şi a sedimentelor in flux continuu. Cele îngropate sunt alcatuite, in general, din două părţi principale: trapa de nămol şi separator de grăsimi. La cele mai multe separatoare, trapa de nămol este încorporată. Domenii de utilizare a separatoarelor de grăsimi: Industria alimentară, abatoare, restaurante, cantine, fast-food-uri, catering, spitale.
Separatoare de lichide usoare (hidrocarburi)
Instalaţiile de separare lichide uşoare se folosesc pentru pre-epurarea apelor infestate cu uleiuri minerale şi produse petroliere şi pentru a le reintroduce in circuitul natural, în scopul protejării mediului natural. Instalaţiile de separare a lichidelor uşoare sunt alcătuite, în principiu, din două părţi principale: trapa de nămol şi separatorul de lichide uşoare. Aceste instalaţii sunt disponibile cu trapa de namol încorporată sau separat. Separatoarele de hidrocarburi pot fi fabricate din beton armat (carosabile până la clasa de sarcini D400) sau din polietilenă de înaltă densitate PE-HD (carosabilele până la clasa de sarcini D400, nu necesită ancorare la fundaţia din beton). Instalaţiile de separare sunt impermeabilizate la interior cu un strat de protecţie rezistent la produse petroliere, iar echipamentele interioare sunt realizate din oţel inoxidabil sau PE-HD. Toate echipamentele sunt prevăzute standard cu element de coalescenţă şi dispozitiv de închidere automată pentru blocarea evacuării, în cazul în care se atinge capacitatea maximă de depozitare a lichidelor uşoare. Separatoarele de hidrocarburi se folosesc cu predilecţie în staţii de distribuţie a carburanţilor, service-uri auto, garaje industriale, rafinării, puncte de încărcare - descarcare produse petroliere şi alte obiective unde se scurg accidental ape infestate cu produse petroliere.
Ministatii de epurare
Ministatii de epurare a apelor uzate
Sistemele de epurare şi preepurare pentru apele uzate reprezintă soluţia perfectă în situaţia inexistenţei unei conectări la sistemul centralizat de canalizare. Acest sistem asigură respectarea normelor calitative referitoare la deversarea apelor menajere în mediul natural şi implicit diminuarea riscurilor asupra mediului şi a sănătăţii umane. Studiile de eficienţă efectuate asupra sistemelor de epurare, au demonstrat că acest sistem asigură o calitate a efluentului care permite evacuarea acestuia în soluri permeabile şi emisari naturali, în condiţii de utilizare raţională şi eficientă. Apele uzate menajere sunt rezultatul utilizării apei potabile pentru satisfacerea nevoilor gospodăresti şi de igienă, din cadrul unei locuinţe: bucătărie, toalete, duşuri şi băi. Apele menajere conţin materii în suspensie sau dizolvate, de natură minerală şi/sau organică. Acestea prezintă, în mod uzual, depăşiri ale concentraţiilor unor parametri care pot reprezenta o sursă de poluare, în situaţia în care acestea sunt descărcate, fără o eventuală epurare, în emisari naturali. Ministaţiile de epurare a apelor uzate pot fi livrate atât ca instalaţie gata de folosit sau pot echipa bazine existente din materiale plastice sau beton. Pontonul cu echipamentele preasamblate şi bazinul din material plastic pot fi montate cu minim de invesţii şi efort. Necesită un număr minim de operaţii de întreţinere iar intervalul de timp la care este necesară vidanjarea este de cca 1-2 ani. Gama dimensională de ministaţii de epurare cuprinde: *Staţii de epurare CAP1/4 LE Q=0,6 mc/zi şi până la staţii de epurareSBR13/20 LE Q=2,4 mc/zi, *Unităti de epurare SBR 16/28 LE Qmax=4 mc/zi şi până la unităţi de epurare 101/125 LE Qmax=19 mc/zi, *Staţii de epurare pentru mai mult de 150 LE.
 
 
 
 
 
 
 
 
© HTI ROMANIA - toate drepturile rezervate
powered by WM PCG