Aplicatii infrastructura

Tevi si Conducte
Tub de protectie microduct mono

Tuburile de protecție Microduct Mono sunt ideale pentru aplicații retelistică de tipul FttH (Fiber to the home- Fibra catre casa) sau FttB (Fiber to the Building - fibră catre clădire). Diametre exterioare de la 5 la 20 mm, versiuni DI-instalare directă, sau  DB - îngropare directă. Aceste tuburi de protecție sunt fabricate din PE HD (polietilenă de înaltă densitate) versiuni DI - instalare directă, sau  DB - îngropare directă.

TUB DE PROTECTIE MICRODUCT MULTI

Acest tip de tuburi se foloseste pentru introducerea a mai multor tuburi/a unui pachet de tuburi Microduct Mono. Se folosesc pentru aplicații retelistică de tipul FttH (Fiber to the home- Fibra către casă), magistrale de cabluri sau stadii finale ale dezvoltării rețelelor. Diametru exterior de maxim 66.8 mm, material de fabricație poliolefină.

TUB DE PROTECTIE MACRODUCT MONO

Țeavă protecție cabluri fabricat din PE HD, gama de dimensiuni cuprinsă între OD 32 și OD 400 mm, SDR 11,17 și 17.6. Pretabile pentru instalarea directă sau instalarea în conducte de mari dimensiuni. Disponibil în 3 variante de calitate: standardul pentru țevi de presiune DIN 8074 (PE 100), standardul pentru țevi DIN 16874 și standardul pentru țevi DIN 16876.

Tuburi de protectie MACRODUCT MULTI-M

Țeava de protecție cabluri Macroduct Multi-M este soluția ideală pentru introducerea subsecventă într-o țeavă deja ingropată: multiple țevi sunt fixate cu o membrană de poliolefină. În acest mod, legatura de țevi poate fi cu ușurință trasă în interiorul celei inițiale. Disponibilă în variantele pentru 2, 3 sau 4 țevi.

Geosintetice si Geogrile
Geosintetice netesute

Acest tip de material îndeplineşte funcţiile de: filtrare, separare şi protecţie. Materialele geosintetice neţesute se folosesc ca strat de separare sub diguri, strat de separare în caz de înlocuire parţială a solului, strat de separare la umplerea de şanţuri şi canale, strat de separare între margini la construcţia de şosele, separare şi filtrare între straturile de soluri sub şosele, separare soluri rambleuri, strat drenaj pentru pante, restabilizări diguri alunecate.

Plase anti-eroziune

Prin structura sa tridimensională aleatorie previne şi împiedică eroziunea solurilor; controlează, protejează şi accelerează creşterea vegetaţiei. Se folosesc la construirea de bariere fonice, stabiliziarea şi consolidarea anti eroziune la diguri, baraje, bazine pentru retenţia apei pluviale, albii de râu, gropi de gunoi ecologice, şi ca structuri de susţinere.

Geogrile armare asfalt

Fixare între straturi diferite de soluri, stabilizarea solului. Se utilizează ca şi strat de consolidare la: diguri şi baraje abrupte, construcţii şosele şi spaţii de parcare, construcţii zone trafic intens, zone de transport, orice lucrări de stabilizare în zonele predispuse la alunecări de teren.

Geogrile de drenaj

Drenaj atât al solurilor cât şi al clădirilor, putând fi instalate atât vertical cât şi orizontal. Produs recomandat pentru drenajul terenurilor, drenajul construcţiilor civile, filtru pentru soluri, strat protector pentru structuri şi clădiri, drenaj al apei în gropile de gunoi ecologice, drenaj orizontal sub şosele sau suprafeţe pavate.

Geomembrane polimerice HDPE

Folosite pentru etanşare, protecţie, izolare şi impermeabilizare de diferite tipuri. Se utilizează la impermeabilizarea acumulărilor de apă şi a bazinelor de stocare, construcţii hidrotehnice, impermeabilizarea canalelor şi a tunelelor, protecţia elementelor de construcţii din beton subterane şi supraterane împotriva umidităţii pământului.

Saltele bentonitice

Îndeplineşte funcţii de izolare îimpotriva lichidelor şi a gazelor. Se foloseşte la: izolarea gropilor ecologice de gunoi clasele I şi II, construcţtii şi structuri hidrotehnice, izolarea şi etanşarea canalelor şi a digurilor, impermeabilizare tuneluri, impermeabilizarea îimpotriva pânzei freatice- construcţii căi ferate sau drumuri, bazine de retenţie.

Noutati si Evenimente

Adresa Noua Depozit Brasov
21 IAN. 2015

Aducem la cunoștința tuturor colaboratorilor HTI Internațional România că începând din data de 15 mai 2014 noua adresă a depozitului central din localitatea Brașov este: Localitatea Ghimbav DE 301- DE 305, în incinta RA-RA Logistics, Județul Brașov, Coordonate GPS 45.6530332, 25.5280209...

powered by Web Marketing PCG