Noutati si Evenimente

17 IUNIE 2016
Campionatul National de Viteza in Coasta 2016

HTI sustine Campionatului National de Viteza in Coasta 2016 – 17-18.06.2016 Brasov

03 FEBRUARIE 2016
Expo Tube Düsseldorf

HTI International Romania va participa in perioada 4 - 5 Aprilie 2016 la renumita expozitie TUBE Düsseldorf.

Promotii

 
 
Tevi si Conducte
Teavă fonta canalizare interioară
Materialul de calitate superioara a tevilor, racordurile usor de manuit si imbinarile fiabile formeaza o retea de conducte functionala si durabila cu economisirea de spatiu, care corespunde cerintelor locative de inalta calitate si dotari tehnice moderne ale cladirilor. Totodata indeplineste conditiile principale de Securitate: protectia fonica, protectia impotriva incendiilor.

 vezi mail mult

PVC-O
Teava PVC-O este o țeavă de presiune, fabricată printr-un proces fizic special care modifică structura moleculară și conferă rezistență ridicată.
102_Corporatia_Molecor.RO.pdf  

 vezi mail mult

Teava de presiune PVC-U
Tevile PVC U sunt utilizate in diferite tipuri de aplicatii: retele alimentare apa, retele de irigatii in agricultura, sisteme apa uzata, industrie, s.a.

 vezi mail mult

Ţeavă PPR verde
WAVIN PPR este un sistem pentru alimentarea cu apă caldă și rece, potrivit pentru instalații sanitare și de apă potabilă cât și pentru sisteme de încălzire . Țevile și accesoriile turnate prin injecție sunt din polipropilenă aleatoare (PPR) de tip 3, și de înaltă performanță în PP-RCT (PP tip 4). Îmbinarea se face prin metoda de sudura prin topire, asigurând omogenitate întregului sistem din plastic.

 vezi mail mult

Teava PE-Xa - UPONOR sisteme de incalzire/racire
Componentele de baza ale sistemului le constituie tevile PE-Xa integrate in structura tencuielii. Potrivit atat pentru renovare cat si pentru cladiri noi. Puterea specifica de racire pana la 50 W/mp. Puterea specifica de incalzire pana la 66 W/mp.

 vezi mail mult

Geberit Mapress, Sistem de alimentare cu îmbinare prin sertizare
Prin metoda unică de îmbinare prin sertizare, sistemul Geberit Mapress propune o metodă de conectare uşoară şi rapidă, dar în acelaşi timp sigură şi durabilă, în situaţiile în care se doreşte realizarea unui sistem de alimentare cu fluide sau gaze.

 vezi mail mult

Cuplaje, Mufe si Adaptoare
Cuplaje Tip Victaulic
Cuplaj flexibil fabricat din fontă ductilă în conformitate cu normele ASTM A-536, prevazut cu garnitură EPDM. Gamă de dimensiuni cuprinsă între OD 30 - OD 200. Se foloseşte în aplicaţiile care necesită conectarea a două ţevi de inox care se pretează la canelare (roluire), rezistente la presiuni moderate ( până la 3450Kpa).

 vezi mail mult

Camine Canalizare
aeratoare cu membrana pentu coloane de canalizare
Piesele de ventilatie ale coloanelor de canalizari sunt nelipsite in toate sistemele de canalizare interioara. Principala sarcina a acestora este de a echilibra presiunea in sistemul de canalizare si de a impiedica degajarea mirosului din sistemul de canalizare in incapere.

 vezi mail mult

Sifoane pentru condens - aer conditionat, ventilatie, incalzire
Solutiile pentru evacuarea apei de condens sunt lasate la latitudinea si imaginatia instalatorilor si ca urmare exista riscul aparititiei unor erori. In acelasi timp, atunci cand trebuie evacuate cantitati mici de apa, pot aparea diferite probleme ce teoretic se pot evita din stadiul de proiectare.

 vezi mail mult

Receptori ape pluviale pentru acoperisuri, terase si balcoane
Receptorii de ape pluviale pentru acoperisuri si terase reprezinta parti esentiale ale sistemului de evacurare a apelor pluviale. De cele mai multe ori acestor elemente nu li se acorda importanta cuvenita de catre beneficiar sau constructor si ca urmare, ulterior apar nenumarate probleme de infiltratii in placa ducand astfel la necesitatea refacerii unei parti sau chiar a intregului acoperis sau terase.

 vezi mail mult

Produse de specialitate pentru reparatie, intretinere
Adezivi si etansanti speciali
- Adezivi unicomponenti - Lichide tehnice - Spray-uri tehnice - Lubrifianti de inalta performanta - Plastic Metal - Adezivi de constructie RK - Repair sticks - Adezivi epoxidici

 vezi mail mult

 
 
 
 
 
 
 
 
© HTI ROMANIA - toate drepturile rezervate
powered by WM PCG