Aplicatii sisteme canalizare

Capace Fonta
Capac pentru camin de vizitare R-21 D400

Capac din fontă foarte robust şi rezistent. Prin design, greutate, grosime şi mecanism, garantăm: rezistenţă; stabilitate; nescufundare; trecere silenţioasa; durabilitate -  mai mult de 40 ani, sarcină de rupere: 600 kN pentru zone cu rulare intensă; silenţios; sigur şi foarte stabil. Capac cu şurub foarte robust din oţel inoxidabil. Deschidere uşoară pentru operator şi sistem antifurt.

Capac pentru camin de vizitare D-1 D400

Ansamblul capac - ramă se închide prin 2 gheare în interiorul capacului şi a 3-a pe marginea capacului. Prin învârtire 6 cm, cele 3 gheare se blochează şi închid capacul. Rama are o garnitură din polietilenă pentru izolare perfectă. Încarcare maximă 40 t.

Capac pentru camin de vizitare D-90 D400

Fixare cu 3 şuruburi. Ansamblul capac – ramă reţine apa, rezistând la presiune de 1 bar. Rama are o garnitură din polietilenă pentru izolare perfectă.Închidere ermetica cu 3 şuruburi din oţel inoxidabil. Încărcare maximă 40 t.

Capac cu rama patrata pentru trotuare D-15 C250

Capac cu ramă patrată pentru trotuare. Suport ramă în formă de "U" formând o închidere hidraulică cu capacul. Încărcare maximă 40t.

GRATAR STRADAL M AVUS

Unic prin dispozitivul inovativ constând în balama cu şurub, este modelul de top printre grătarele de evacuare a apelor stradale. Allrounder-ul colţuros, care îndeplineşte standarde ridicate de siguranţă pentru circulaţia pe drumurile şi autostrăzile foarte tranzitate, s-a impus de-a lungul ultimilor ani devenind foarte apreciat, aducand inclusiv şi un plus in ceea ce priveşte siguranţa împotriva furtului.

Capace Compozit
Capac pentru canalizare cu rama rotunda, clasa B125

Capacele fabricate din material compozit sunt obţinute printr-un proces patentat de fabricaţie. Greutatea acestor capace este cu pana la 70% mai mică decât capacele din fontă obişnuită. Un alt avantaj major al acestui tip de capac este că reduce considerabil zgomotul în zonele cu trafic ridicat. Datorită materialului neferos din care este fabricat, acest tip de capace reduce tentaţia de a fi furate pentru a fi valorificate. Capacul de scurgere din material compozit include: cadru rotund, dimensiunea externă de 800 mm fabricat din material compozit, cu clape speciale de ancorare pentru instalare; capac rotund din material compozit.

Capac pentru canalizare cu rama patrata, clasa B125

Capacul de scurgere din material compozit cu rama rotundă include: cadru pătrat din material compozit, dotat cu clape speciale de ancorare pentru instalare; capac pătrat din materlal compozit; numele cumpărătorului sau al serviciului ca opţiune.

Capac pentru canalizare cu racord, rama patrată, clasa B125

Capacul de scurgere din material compozit include: cadru pătrat din material compozit, cu clape speciale de ancorare pentru instalare, capac pătrat din material compozit; extensie pentru conectarea la gura de vizitare DN 315-400-500 mm; numele cumpărătorului sau al serviciului ca opţiune.

Capac pentru canalizare cu rama rotunda, clasa C250

Capacul din material compozit include: cadru rotund, dimensiunea externă de 800 mm fabricat din material compozit, cu clape speciale de ancorare pentru instalare; capac rotund din material compozit; sistem de blocare opţional ;numele cumpărătorului sau al serviciului ca opţiune.

Capac pentru canalizare cu rama patrata, clasa C250

Capacul de scurgere din material compozit include: cadru pătrat din material compozit, cu clape speciale de ancorare pentru instalare; capac pătrat din material compozit; sistem de blocare opţional; numele cumpărătorului sau al serviciului ca opţiune.

Capac pentru canalizare cu gratii, rama patrata, clasa C250

Capacele fabricate din material compozit sunt obţinute printr-un proces patentat de fabricaţie. Greutatea acestor capace este cu pana la 70% mai mică decât capacele din fontă obişnuită. Un alt avantaj major al acestui tip de capac este că reduce considerabil zgomotul în zonele cu trafic ridicat. Datorită materialului neferos din care este fabricat, acest tip de capace reduce tentaţia de a fi furate pentru a fi valorificate. Capacul de scurgere din material compozit include: cadru pătrat din material compozit, cu clape speciale de ancorare pentru instalare; grătar tubular pătrat din material compozit; sistem de blocare opţional; fantă radială, lăţime 22 mm.

Capac pentru canalizare cu rama rotundă, clasa d400, diametru 800

Capacele fabricate din material compozit sunt obţinute printr-un proces patentat de fabricaţie. Greutatea acestor capace este cu pana la 70% mai mică decât capacele din fontă obisnuită. Un alt avantaj major al acestui tip de capac este că reduce considerabil zgomotul în zonele cu trafic ridicat. Datorită materialului neferos din care este fabricat, acest tip de capace reduce tentaţia de a fi furate pentru a fi valorificate. Capacul de scurgere din material compozit include: cadru pătrat din material compozit, cu clape speciale de ancorare pentru instalare; grătar tubular pătrat din material compozit; sistem de blocare opţional; fantă radială, lăţime 22 mm.

Capac pentru canalizare cu rama rotundă, clasa d400, diametru 1100

Capacul din material compozit include: cadru rotund, dimensiune externă 1100 mm, realizat din material compozit, cu clape speciale de ancorare pentru instalare; capac rotund din material compozit; sistem de blocare, din oţel inoxidabil; numele cumpărătorului sau al serviciului ca opţiune.

Tevi si Conducte
Teava fonta ductila

O gamă largă de conducte din fontă ductilă și accesorii pentru utilizarea la sistemele de alimentare cu apă. Gama de produse conține țevi și fitinguri de la DN 80 - DN 1000mm, diverse sisteme de îmbinare, tipuri de montare și sisteme de protecție. Compania noastră poate oferi țevi din fontă sau oțel cu flanșe sudate, la dimensiunea solicitată de client. Capacitatea de producție permite și acoperirea cererilor de fabricare a unor componente specifice, pe baza proiectului tehnic al clientului....mai mult

Teava polietilena corugata

Tuburile corugate sunt fabricate din granule de polietilena, se folosesc pentru aducțiunile de apă, canalizare, drenaj sau subtraversari de drumuri. Țevile corugate cu pereți dubli, denumite uzual și țevi riflata, sunt destinate transportului gravitațional al fluidelor. Țevile corugate cu pereți dubli sunt optimizate structural pentru maximizarea caracteristicilor utile. Peretele exterior profilat asigură o foarte bună rigiditate inelară, un echilibru optim flexibilitate rigiditate, lipsa alunecărilor față de sol în sistemele de canalizare îngropate datorită profilelor exterioare permite o ușoară raza de curbură.

TEAVA GRP

GRP (Glass Reinforced Polyester), este un material compozit fabricat din fibre de sticlă înconjurată sau acoperită de rășină termoreactiva care se întărește ulterior. Fibra de sticlă prezintă anumite avantaje care recomandă folosirea acestui tip de material în locul celor deja existente. Greutate redusă - acest material reduce considerabil costurile de transport și instalare, comparativ cu cele de beton sau oțel.
...mai mult

Teava PVC

Gama de țeavă de PVC cuprinde țevi și sisteme de țevi fabricate din material PVC-U atat pentru conducte de canalizare supuse unor sarcini normale (SN 4) cat și sisteme de țevi supuse unor sarcini deosebite (SN 8), pentru apele uzate și pluviale, conform SR EN 1401. Pot fi îngropate sub suprafețe puternic solicitate de circulatia rutiera grea.

Tevi si fitinguri din fonta - canalizare interioara

Materialul  de calitate superioara a tevilor, racordurile usor de manuit si imbinarile fiabile formeaza o retea de conducte functionala si durabila cu economisirea de spatiu, care corespunde cerintelor locative de inalta calitate si dotari tehnice moderne ale  cladirilor. Totodata indeplineste conditiile principale de Securitate: protectia fonica, protectia impotriva incendiilor....mai mult

Teava ceramica

Țeava din ceramică vitrificată reprezintă alegerea ideală pentru realizarea lucrărilor de canalizare. Conductele de ceramică vitrificată indeplinesc cerințe ridicate de siguranta, fiabilitate, durata de viață și în acelasi timp o exploatare eficientă - de peste 100 de ani....mai mult

Fitinguri
Fitinguri polietilena corugata

Cuplarea țevilor corugate cu pereți dubli se poate realiza fie prin sudura utilizând aceleași procedee ca și pentru țevile cu perete simplu sau prin cuplare prin intermediul mufei integrate prevăzută la unul din capetele fiecărei țevi și utilizarea de garnituri O-ring cu profil special din cauciuc EPDM furnizate de producator o data cu țevile. Gama de fitinguri PE corugată cuprinde: coturi la 15°, 22.5°, 30°, 45° si 90°, ramificații din țeavă corugată la 45° si 90° cu diametre egale cât și cu reducții.

Fitinguri fonta ductila

Împreună cu gama noastră de țevi de fontă ductilă, punem la dispoziția clienților noștri și o gamă completă de fitinguri. Acestea sunt produse prin procedeul de turnare în forme de spumă. Acest procedeu asigura o calitate excepțională a suprafeței și reduce la minim posibilitatea de apariție a porilor. Toate fitingurile sunt acoperite epoxidic conform EN 14901. Gama de fitinguri este extinsă si cuprinde fitinguri cu mufa, fitinguri cu flanșe, fitinguri mecanice, cuplaje și adaptoare cu flanșe ...

Fitinguri ceramica

Gama de fitinguri ceramice cuprinde: coturi, ramificații, ramificații compacte, articulații cu îmbinare și piese de trecere L si K conform sistemului de îmbinare F si C, piese de trecere pentru îmbinarea claselor de rezistență diferite, ramificații fără mufe pentru racordare ulterioară și accesorii.

Fitinguri PVC

Punem la dispoziție fitinguri și sisteme de fitinguri PVC pentru conducte de canalizare ape uzate. Produse printr-un proces de co-extruziune, recomandat pentru aplicațiile de canalizare și ape uzate. Gama de fitinguri PVC cuprinde coturi 15°, 30°,45°, 67°, 87°, mufe duble, ramificații, teuri, reducții, șei de branșament.

Cuplaje, Mufe si Adaptoare
Mufa dubla universala

Mufă dublă universală pentru etanşare ţevi rigide: fontă, oţel inoxidabil, PVC, ciment, azbest şi altele. Asigură etanşarea pe orice tip de material, cu 4 şuruburi de strângere  având  lungimea între 186 - 300 mm. Acest produs este disponibil în gama de dimensiuni cuprinsă între DN 50 şi DN 1400.

Camine Canalizare
Camine canalizare ceramica vitrificata

Gama de cămine de vizitare complete ceramică vitirificată cu diametre nominale DN 800, DN 1000 şi DNN 1200 precum şi camere de inspecţie cu diametru nominal DN 400. Conexiunile la căminele de vizitare din ceramică vitrificată sunt etanşe şi dublu articulate, pe ambele părţi, pentru toate canalele de intrare şi ieşire.

Camin inspectie DIN PE LW600

Căminele de inspecţie, având diametrul nominal Ø = 600 mm, sunt confecţionate din polietilenă şi sunt prevazute cu o gamă variată de racorduri pentru conductele de admisie. Structura monolitică, etanşeitatea perfectă, rezistenţa la apele uzate cu conţinut de substanţe agresive, fac din aceste cămine de vizitare alegerea perfectă pentru cei interesaţi. Orificiile de admisie din direcţia de scurgere (stânga şi dreapta  până la 90°) pot fi executate prin găurire la locul de instalare.

Cămin de vizitare din PP D1000

Căminele de vizitare D1000 pot fi cămine de ramificaţie sau cămine curente pe colectoarele de canalizare, pot avea adâncimi de pâna la 6 metri. Componentele căminului D1000 sunt executate cu nervuri de rigidizare, fiind capabile să reziste presiunii solului şi pânzei freatice ridicate. Avantajele căminelor de vizitare D1000 din material plastic, comparativ cu căminele clasice din beton constau în primul rând în greutatea redusă şi uşurinţa transportului şi instalării, fără mijloace mecanizate. Sistemul de asamblare cu garnituri de elastomer asigura etanşeitatea îmbinărilor, fără riscul poluării solului sau al infiltraţiilor din sol în canalizare.

aeratoare cu membrana pentu coloane de canalizare

Piesele de ventilatie ale coloanelor de canalizari sunt nelipsite in toate sistemele de canalizare interioara. Principala sarcina a acestora este de a echilibra presiunea in sistemul de canalizare si de a impiedica degajarea mirosului din sistemul de canalizare in incapere....mai mult

Sifoane pentru condens - aer conditionat, ventilatie, incalzire

Solutiile pentru evacuarea apei de condens sunt lasate la latitudinea si imaginatia instalatorilor si ca urmare exista riscul aparititiei unor erori. In acelasi timp, atunci cand trebuie evacuate cantitati mici de apa, pot aparea diferite probleme ce teoretic se pot evita din stadiul de proiectare....mai mult

Receptori ape pluviale pentru acoperisuri, terase si balcoane

Receptorii de ape pluviale pentru acoperisuri si terase reprezinta parti esentiale ale sistemului de evacurare a apelor pluviale. De cele mai multe ori acestor elemente nu li se acorda importanta cuvenita de catre beneficiar sau constructor si ca urmare, ulterior apar nenumarate probleme de infiltratii in placa ducand astfel la necesitatea refacerii unei parti sau chiar a intregului acoperis sau terase....mai mult

Rigole si Sisteme de Rigole
Rigola plata beton

Sistemul multifunctional avand un pret scazut acopera clasele de sarcina A15 pana la C250 cu gratare variate: gratare din otel galvanizat cu fante si tip retea precum si gratare din fonta. Toate rigolele sunt livrate cu gratarele corespunzatoare pre-asamblate....mai mult

Rigola universala

Rigola MAXI este o rigola optimizata pentru aplicatii grele cu cateva caracteristici uimitoare. Toate rigolele sunt furnizate cu gratarele pre-asamblate....mai mult

Rigola standard

Noua generatie de sistem de fixare a gratarelor. MAXI+ cu sitem auto-fixare fara piese detasabile. Tija de fixare si gratarul sunt un tot unitar fabricat din fonta ductila. Toate rigolele sunt furnizate cu gratarele pre-asamblate....mai mult

Rigola de trafic greu

Rigola MAXI este o rigola optimizata pentru aplicatii grele cu cateva caracteristici uimitoare. Toate rigolele sunt furnizate cu gratarele pre-asamblate....mai mult

Rigola pentru parcari

Este un sistem modular pentru aplicatii si instalari simple de tipul privat/casnic. Elementele au lungimi de 500 si 1000 mm si pot fi unite usor cu ajutorul capetelor nut si feder perfect conturate. Fiecare element de rigola are un stut de evacuare pre-turnat din fabricatie (DN 100). ...mai mult

Noutati si Evenimente

Expo Apa 2016
03 FEB. 2016

In perioada 16-18 Mai 2016 vom fi prezenti pentru a 10-a oara la cea mai importanta expozitie din Romania in domeniul apei Expo Apa 2016 " Danube Eastern Europe Regional Water Forum 2016" ...

powered by Web Marketing PCG