Noutati si Evenimente

14 APRILIE 2020
Activitatea se desfășoară în mod normal

Noi cei de la HTI INTERNAȚIONAL ROMÂNIA SRL vrem să vă trimitem un mesaj de liniște. Suntem extrem de dedicati clienților nostri și proiectelor lor, motiv pentru care ...

23 OCTOMBRIE 2019
Seminar ARA 15 octombrie 2019

În data de 15 octombrie 2019, compania HTI Internațial România a organizat împreună cu ARA CT Transilvania, un seminar cu tematica "Aplicații speciale pentru ...

Despre noi

 
 
 

 vezi toate promotiile

Despre HTI Romania

CINE SUNTEM? 

   HTI Internațional România este parte a grupului GC-HTI, lider de piaţă în Germania în domeniul desfacerii produselor destinate lucrărilor de infrastructură precum şi în complexele industriale și rezidenţiale. Provocarea pentru HTI-grup este sarcina de a fi partenerul central pentru gama completa de produse în infrastructură și industrie.

   În acest scop, HTI-grup oferă sisteme de înaltă calitate, practice și dintr-o singură sursă. Datorită numărului mare de parteneri de renume din Europa pe care ii reprezinta si a paletei largi de produse desfacute, HTI International Romania va asigura componentele de instalatii dorite in combinatii optime si cu cel mai bun raport calitate pret. 

   HTI Internațional România, prin parteneriatul cu cele mai importante companii producătoare în domeniu, comercializează o gamă de produse specifice: conducte, tubulatură, armături industriale, materiale geosintetice, cuplaje, fitinguri şi accesorii pentru lucrările de alimentare cu apă şi gaz, de canalizare, de pregătire şi tratare a apei, infrastructură, industrie, agricultură pentru diverse aplicații.

Solutii tehnice, nu doar produse!

   Pentru o companie de profilul nostru este extrem de important să ofere nu doar o gamă de produse spre vânzare, ci să asigure soluţii tehnice cât mai complexe, fiabile şi calitative. Compania HTI Internațional România poate susţine proiecte de alimentare cu apă, sisteme de canalizare sau lucrări în infrastructură pe toată desfășurarea și în toate stadiile lor, din faza de proiectare până în faza de mentenanţă și service. 

Calitate şi profesionalism

   HTI România reprezintă partenerul care vă oferă cu profesionalism soluţiile necesare, astfel încât să puteţi realiza lucrări de la cele mai simple până la cele mai complexe, cu materiale de calitate înaltă.

   Suntem alături de companiile care preferă soluțiile tehnice durabile și de viitor. Nu vom agrea niciodată compromisurile în ceea ce priveşte calitatea produselor și serviciilor oferite către clienţii nostri,acestea având o importanţă vitală în ceea ce priveste calitatea vieții românilor. Acest aspect ar trebui săprimeze în conceptul de viaţă al tuturor conaţionalilor noştri.


 

 

 

Grupul GC-HTI

ISTORIC
1921 - Se înființează Cordes & Graefe oHG în Bremen care comercializează țevi și instalații sanitare
1939 - Începe activitatea Wilhelm Gienger Gmbh în Berlin.
1975 - Ia ființă în Bonn GC Sanitaer-und Heizung-Handels-Contor Gmbh din asocierea urmatoarelor firme: Cordes und Graefen Bremen, Gienger Muenchen, Gienger Kornwestheim, Gotschall & Sohn Duesseldorf, Pfeiffer & May Karlsruhe.
1994 - Datorită creșterii spectaculoase a volumului de vânzări a departamentului cu produse specifice pentru lucrari de alimentare cu apă, canalizare și construcții industriale se înfiintează în cadrul GC-Gruppe, HTI Gmbh & & Handels KG.

ORGANIZARE
În prezent grupul GC Consta în:

  • 100 de unități de distribuție în Germania, câteva unități de distribuție în străinătate (România, Austria, Polonia, Cehia, Bulgaria, Olanda);
  • peste 12000 de angajați, aproximativ 1000 de autocamioane;
  • circa 250 000 mp suprafețe de depozitare;
  • 40 000 de articole în depozite, 900 000 de articole în bazele de date electronice.
 
 
 
 
 
 
 
 
© HTI ROMANIA - toate drepturile rezervate
powered by Wise Web Solutions